Gluhwein

(Ζεστό κρασί)

Υλικά

  • 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί
  • 1/2 πορτοκάλι
  • 1 στικ κανέλα
  • 1 αστεροειδής γλυκάνισος
  • Για το σερβίρισμα
  • 1 στικ κανέλα
  • φλούδες πορτοκάλι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το πορτοκάλι, τα στικ κανέλας, τους αστεροειδείς γλυκάνισους

Βήμα 2

Μεταφέρουμε το μείγμα στη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πάρει μια βράση.

Βήμα 3

Το αφαιρούμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε

Βήμα 4

Για το σερβίρισμα

Μεταφέρουμε το κρασί σε ποτήρια και σερβίρουμε με, στικ κανέλας και φλούδες πορτοκαλιου.

Dietitian tip

Το κόκκινο κράσι περιέχει πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά.

Phone

+30 6942853962

Email

apostoliadietitian@gmail.com

Address

Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη