Gluhwein
(Ζεστό κρασί)
Υλικά
- 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί
- 1/2 πορτοκάλι
- 1 στικ κανέλα
- 1 αστεροειδής γλυκάνισος
- Για το σερβίρισμα
- 1 στικ κανέλα
- φλούδες πορτοκάλι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το πορτοκάλι, τα στικ κανέλας, τους αστεροειδείς γλυκάνισους
Βήμα 2
Μεταφέρουμε το μείγμα στη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πάρει μια βράση.
Βήμα 3
Το αφαιρούμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε
Βήμα 4
Για το σερβίρισμα
Μεταφέρουμε το κρασί σε ποτήρια και σερβίρουμε με, στικ κανέλας και φλούδες πορτοκαλιου.
Dietitian tip
Το κόκκινο κράσι περιέχει πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά.
Phone
+30 6942853962
apostoliadietitian@gmail.com
Address
Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη