Γλυκοπατάτες

με Φέτα

Υλικά

  • 1 μεσαία γλυκοπατάτα
  • 60γρ. τυρί φέτα ελαφρύ
  • Αλάτι,πιπέρι
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Κόψε την γλυκοπατάτα σε λεπτές φέτες.

Βήμα 2

Πρόσθεσε τες σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Ψήσε για περίπου 35′ στους 180-200 βαθμούς.

Βήμα 4

Σέρβιρε με τυρί φέτα και απόλαυσε.

Dietitian tip

Πρόσθεσε και σαλάτα για καλύτερο κορεσμό!

Phone

+30 6942853962

Email

apostoliadietitian@gmail.com

Address

Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη