Γλυκοπατάτες
με Φέτα
Υλικά
- 1 μεσαία γλυκοπατάτα
- 60γρ. τυρί φέτα ελαφρύ
- Αλάτι,πιπέρι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόψε την γλυκοπατάτα σε λεπτές φέτες.
Βήμα 2
Πρόσθεσε τες σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Ψήσε για περίπου 35′ στους 180-200 βαθμούς.
Βήμα 4
Σέρβιρε με τυρί φέτα και απόλαυσε.
Dietitian tip
Πρόσθεσε και σαλάτα για καλύτερο κορεσμό!
Phone
+30 6942853962
apostoliadietitian@gmail.com
Address
Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη