Gluhwein (Ζεστό κρασί)
Υλικά
1/2 λίτρο κόκκινο κρασί
1/2 πορτοκάλι
1 στικ κανέλα
1 αστεροειδής γλυκάνισος
Για το σερβίρισμα
1 στικ κανέλα
φλούδες πορτοκάλι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το πορτοκάλι, τα στικ κανέλας, τους αστεροειδείς γλυκάνισους
- Μεταφέρουμε το μείγμα στη φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πάρει μια βράση.
- Το αφαιρούμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε
Για το σερβίρισμα
- Μεταφέρουμε το κρασί σε ποτήρια και σερβίρουμε με, στικ κανέλας και φλούδες πορτοκαλιού