Μπάρες με χουρμάδες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8-10 τεμάχια
- 1 γεμάτο φλιτζάνι χουρμάδες χωρίς το κουκούτσι
- 2 κ.σ μέλι
- 1/4 φλιτζάνι κρεμώδες φυστικοβούτυρο
- 1 φλιτζάνι καβουρδισμένα ανάλατα αμύγδαλα
- 1 1/2 φλιτζάνια βρώμη
- 2-3 κ.σ κακάο
Εκτέλεση
- Σε ένα blender άλεσε καλά τους χουρμάδες με το κακάο.
- Ξεχωριστά άλεσε ελάχιστα την βρώμη για να μην είναι νιφάδες.
- Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και ανακάτεψε τα καλά έως ότου να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί άπλωσε όλο το μείγμα και δούλεψε το με τα χέρια για να απλωθεί καλά.
- Τοποθέτησε το στο ψυγείο για 15-20 λεπτά και στην συνέχεια αφού το αφαιρέσεις κόψε σε περίπου 10 κομμάτια.
- Μπορείς να τις αποθηεκεύσεις σε ένα τάπερ και προαιρετικά στο ψυγείο για λίγες ημέρες.