Γκοφρέτα με pop ρυζιού
Υλικά
- 100γρ. κουβερτούρα ή σοκολάταυγείας 70%
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 50-60γρ. pop ρυζιού
Εκτέλεση
Βήμα 1
Λιώνουμε την σοκολάτα, το μέλι και το φυστικοβούτυρο σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
Βήμα 2
Προσθέτουμε τα pop ρυζιού και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να καλυφθούν.
Βήμα 3
Στρώνουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και πιέζουμε ελαφρώς. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά κόβουμε σε κομμάτια!
Dietitian tip
Γρήγορο snack χωρίς γλουτένη για πριν την προπόνηση, το γραφείο ή την βόλτα!
Phone
+30 6942853962
apostoliadietitian@gmail.com
Address
Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη