Γκοφρέτα με pop ρυζιού

Υλικά

  • 100γρ. κουβερτούρα ή σοκολάταυγείας 70%
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 50-60γρ. pop ρυζιού

Εκτέλεση

Βήμα 1

Λιώνουμε την σοκολάτα, το μέλι και το φυστικοβούτυρο σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.

Βήμα 2

Προσθέτουμε τα pop ρυζιού και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να καλυφθούν.

Βήμα 3

Στρώνουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και πιέζουμε ελαφρώς. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά κόβουμε σε κομμάτια!

Dietitian tip

Γρήγορο snack χωρίς γλουτένη για πριν την προπόνηση, το γραφείο ή την βόλτα!

Phone

+30 6942853962

Email

apostoliadietitian@gmail.com

Address

Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη