Κολοκυθοκεφτέδεςμε πατάτα

Υλικά

  • 2 Κολοκυθάκια
  • 1 μεγάλη πατάτα βρασμένη
  • 1 αυγό
  • 100γρ. Φέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους. Τα στραγγίζουμε και με τα χέρια για να φύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα πλάθουμε σε μπιφτέκια

Βήμα 3

Βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν!

Dietitian tip

Ιδανική επιλογή για βραδινό χωρίς γλουτένη και για άτομα με Ευερέθιστο Έντερο

Phone

+30 6942853962

Email

apostoliadietitian@gmail.com

Address

Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη