Ψαρόσουπα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 3 μερίδες
- 2 πεσκανδρίτσες
- 3 μικρές πατάτες
- 2-3 καρότα
- 2 κολοκυθάκια
- Σέλινο
- Μαϊντανό
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Βράσε το ψάρι μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό
μέχρι να σκεπαστεί το ψάρι για περίπου 40-45
λεπτά.
2. Ύστερα σούρωσε τον ζωμό έτσι ώστε να έχουν
φύγει οποιαδήποτε κομμάτια
3. Κόψε την πατάτα σε μικρά κομμάτια, το καρότο
και τα κολοκυθάκια και πρόσθεσέ τα στην
κατσαρόλα με τον ζωμό απο το ψάρι. Πρόσθεσε
αλάτι, πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης, τον μαϊντανό, και
το ελαιόλαδο.
4. Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά αφαίρεσε απο
την φωτιά.
5.Ταυτόχρονα ξεψάχνισε το ψάρι και πρόσθεσε το
μέσα στην σούπα