Ψαρόσουπα

Υλικά

  ΓΙΑ 3 μερίδες

      • 2 πεσκανδρίτσες
      • 3 μικρές πατάτες
      • 2-3 καρότα
      • 2 κολοκυθάκια
      • Σέλινο
      • Μαϊντανό
      • Αλάτι, πιπέρι
      • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Βράσε το ψάρι μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστεί το ψάρι για περίπου 40-45 λεπτά.

Βήμα 2

Ύστερα σούρωσε τον ζωμό έτσι ώστε να έχουν φύγει οποιαδήποτε κομμάτι

Βήμα 3

Κόψε την πατάτα σε μικρά κομμάτια, το καρότο και τα κολοκυθάκια και πρόσθεσέ τα στην κατσαρόλα με τον ζωμό απο το ψάρι.

Βήμα 4

Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο.

Βήμα 5

Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά αφαίρεσε απο την φωτιά.

Βήμα 6

Ταυτόχρονα ξεψάχνισε το ψάρι και πρόσθεσε το μέσα στην σούπα

Dietitian tip

Το ψάρι αποτελέι καλή πηγή ω-3 λιπαρών οξέων.

Phone

+30 6942853962

Email

apostoliadietitian@gmail.com

Address

Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη