Ψαρόσουπα
Υλικά
ΓΙΑ 3 μερίδες
- 2 πεσκανδρίτσες
- 3 μικρές πατάτες
- 2-3 καρότα
- 2 κολοκυθάκια
- Σέλινο
- Μαϊντανό
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράσε το ψάρι μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστεί το ψάρι για περίπου 40-45 λεπτά.
Βήμα 2
Ύστερα σούρωσε τον ζωμό έτσι ώστε να έχουν φύγει οποιαδήποτε κομμάτι
Βήμα 3
Κόψε την πατάτα σε μικρά κομμάτια, το καρότο και τα κολοκυθάκια και πρόσθεσέ τα στην κατσαρόλα με τον ζωμό απο το ψάρι.
Βήμα 4
Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο.
Βήμα 5
Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά αφαίρεσε απο την φωτιά.
Βήμα 6
Ταυτόχρονα ξεψάχνισε το ψάρι και πρόσθεσε το μέσα στην σούπα
Dietitian tip
Το ψάρι αποτελέι καλή πηγή ω-3 λιπαρών οξέων.
Phone
+30 6942853962
apostoliadietitian@gmail.com
Address
Βασιλέως Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη